تلفن کرکره آرام

راهبند چیست - انواع راهبند و قیمت

تاریخ : 1399.09.13
نویسنده : Kerkereh Barqi

یکی دیگر از مهمترین ابزار های کنترل تردد، راهبند می باشد. راهبند ها بر دو دسته راهبند دستی و اتوماتیک نیز تقسیم میشوند که البته زمان استفاده از راهبند های دستی تقریبا به پایان رسیده و دیگر کسی به جهت اتلاف وقت و انرژی مضاعف از راهبند دستی استفاده نمیکند و در حال حاضر پر استفاده ترین راهبند ها راهبند اتوماتیک می باشد.

پر استفاده ترین نوع راهبند های اتوماتیک مدل بوم دار این محصول کنترل تردد می باشد که بعد از آن مدل های زنجیری و راهبند های بولارد به ترتیب استفاده میشوند.

 

راهبند

 

انواع راهبند

راهبند ها بر اساس سیستم های مختلف شان به چهار دسته تقسیم میشوند.

* راهبند الکتروهیدرولیک

* راهبند الکترومکانیک

* راهبند ستونی

* راهبند زنجیری

 

راهبند الکتروهیدرولیک

اگر در جایی که تردد بسیاری وجود دارد مثل جاده ها که تردد در آنها نامحدود است مناسب ترین نوع استفاده از این محصول کنترل تردد، راهبند الکتروهیدرولیکی می باشد. از لحاظ کرکرد این دسته الکتروهیدرولیک شباهت بسیاری در مقایسه با برخی محصولات الکترومکانیکی دارد و تنها تفاوت راهبند های الکتروهیدرولیکی این است که جهت بالا و پایین آوردن بوم راهبند الکتروهیدرولیکی از روغن استفاده می شود.

استفاده از روغن میتواند چند خصوصیت ویژه را به همراه داشته باشد. خاصیت اول اینکه استفاده از روغن سرعت کارکرد موتور و در مجموع راهبند و بوم را بالا میبرد.خاصیت دوم اینکه استهلاک سیستم راهبند بسیار پایین می آید. بیشترین استفاده از راهبند های الکتروهیدرولیکی در عوارضی جاده ها و پارکینگ های طبقاتی با تردد نامحدود می باشد .

 

راهبند الکترومکانیک

بوم های مورد استفاده در راهبند های الکترومکانیکی بین 2 تا 8 متر می باشد که با مجهز بودن به یک موتور، تعدادی فنر در درون بدنه و یک گیربکس قدرت موتور را به نحوی افزایش داده که فقط در چند ثانیه میتواند بوم 2 تا 8 متری را به سرعت بالا و پایین آورد. موتور دستگاه های راهبند الکترومکانیکی 24 ولت و در نوعی دیگر 220 ولت می باشد که تنها فرقشان در اندازه و تعداد تردد می باشد. یعنی راهبند الکترومکانیکی 24 ولت در تردد های بالا استفاده می شود و مدل 220 ولت برای مکان هایی با تردد کم.

 

راهبند ستونی

راهبند های ستونی معروف به راهبند بولارد از دسته محکم ترین راهبند ها هستند که حتی در مقابل خودرو های سواری بسیار مقاومت از خود نشان می دهند. در بیشترین جایی که مسئله امنیت برای ما حائز اهمیت است مثل ایست های بازرسی مرزی و یا اماکن نظامی داخل شهری که میخواهند به هر شیوه ای شده جلوی بعضی خودرو ها را بگیرند راهبند های ستونی یا بولارد با مقاوت عجیبی که از خود نشان می دهند مانع ورود و تجاوز خودرو ها میشوند.

راهبند های ستونی بخاطر ویژگی خاصشان باید زیر زمین جایگزاری شده و تا 90 سانتیمتر بر روی سطح زمین ستون جلوگیرنده آن بالا بیاید که بعلت جنس بخصوص آن ها تا 7 تن و 75 کیلومتر بر ساعت میتواند از ورود انواع خودرو با مقاومت بالا جلوگیری نماید . گاهی اوقات برای پارکنیگ هایی که دارای کرکره برقی فولادی نیز هستند از این نوع استفاده می شود .

 

راهبند زنجیری

بیشترین استفاده راهبند های زنجیری در ورودی کوچه ها و یا معابر بزرگ می باشد. این راهبند اتوماتیک یک زنجیر تا طول 8 متر را به حرکت در آورده و میتواند به صورت اتوماتیک و برنامه ریزی شده مانع تردد و یا مجوز تردد ها را نیز صادر نماید و اینکه راهبند های زنجیری همگی ضد آب می باشند. ضمنا باید این نکته را هم متذکر شویم که این راهبند برای کنترل تردد خودرو مناسب نبوده و بیشتر در هتل ها،فروشگاه ها و محیط هایی با تردد بالا جهت کنترل ورود و خروج استفاده میشود.

 

انواع راهبند بر اساس برند

شرکت های مختلفی در تولید انواع راهبند فعالیت دارند که البته نوع شرکت و کشور سازنده آن تاثیر بسیار زیادی بر بالا بودن و یا پایین بودن قیمت راهبند دارند. در زیر مهمترین و معروف ترین شرکت های سازنده راهبند در انواع الکترومکانیکی و الکتروهیدرولیکی لیست شده اند.

* نایس

* بی اف تی BFT

* بتا

* فادینی

* سیماران

* فک

* لایف

* زومر

 

دسته بندی :  وبلاگ

بالا
تماس با کرکره آرام